Project details

Merk: Volkswagen

Type: Volkswagen T5 Multivan L1 Euro 5

Bouwjaar: 2012

De wens van deze klant was om de uitstraling van zijn multivan zoveel mogelijk in takt te houden. We monteerden een in kleur gespoten Plus slaaphefdak en verplaatsten één van de aanwezige aircounits naar achteren.

Alles werd weer netjes afgewerkt met de orgiginele VW hemelstof. Er werd een 2e accu geplaatst met lader en verschillende 12V stopcontacten.

Ook werd een 230V systeem aangelegd. Alle bekabeling is onzichtbaar weggewerkt en stopcontacten zijn praktisch en esthetisch mogelijk geplaatst.

VW T5 ombouwen naar camper

Bij Bas Campers helpen we u uw dromen waar te maken en uw Volkswagen T5 Bus om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle camper. Onze ervaren en gepassioneerde team van experts heeft jarenlange ervaring in het ombouwen van auto’s tot campers en staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw unieke camperconversie project.

Met onze BasCamper modellen oplossingen kunt u kiezen uit een scala aan stijlvolle en functionele interieurontwerpen, waarbij alles in uw bus wordt geïnstalleerd, inclusief bedden, keukens, toiletten en opbergruimte. Onze team werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u een camper krijgt die voldoet aan uw specifieke behoeften en wensen.

Bij Bas Campers geloven we in kwaliteit en uitmuntendheid. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe camper. Laat ons u helpen om uw avonturen op de weg te beginnen en uw dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op  om uw camperconversie project te starten!