VW Buscamper kopen

Ben je op zoek naar het kopen van een buscamper, specifiek een VW T5 of T6 model? Wij zijn experts in het helpen van klanten bij deze aankoop! We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van buscampers op maat.

In onze eerste stap vinden we de ideale buscamper die bij je past of we beginnen met het transformeren van je eigen bus. Zodra jouw buscamper volledig is geconfigureerd naar je persoonlijke voorkeuren, is het tijd om te genieten.

We houden je continu op de hoogte van de voortgang van je buscamper, door het sturen van foto’s van belangrijke stappen zoals het plaatsen van je hefdak, het isoleren van je buscamper, het installeren van de elektra en het monteren van de goedgekeurde zitplaatsen. Zo kan je je al volop verheugen op je eerste reis met je nieuwe buscamper.

Neem contact op
VW buscamper kopen

Meer info over een buscamper kopen

De bouw van je Volkswagen buscamper vindt plaats in onze eigen werkplaats, waar we gebruik maken van de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij produceren bijna alles intern, wat ons in staat stelt de kwaliteitscontrole strikt te handhaven. Onze meubels zijn gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex met een krasbestendige, duurzame HPL-laag en alle randen zijn afgewerkt met een stoot- en waterbestendige verlijmde rand. Dankzij onze CNC-machine garanderen we een precieze pasvorm en afwerking.

Verder beschikken we over een eigen spuitcabine waar we je buscamper kunnen voorzien van de door jou gewenste kleur. We gebruiken hoogwaardige autolakken, die aanzienlijk langer meegaan dan een conventionele “wrap” gemaakt van kunststof folie.

Eventuele aanpassingen aan de carrosserie worden zorgvuldig ontbraamd en beschermd met een primer of wax om corrosie te voorkomen. Jouw vrijheid is onze passie, en vakmanschap is onze belofte. Wanneer je een buscamper wilt kopen en deze wilt laten aanpassen, is onze service een perfecte keuze!

VW T5 Buscamper Kopen

We kunnen deze inbouw realiseren in een Volkswagen Transporter T5, zowel met een korte wielbasis (L1) als met een lange wielbasis (L2). We kunnen een geschikte bus leveren of we kunnen werken met jouw eigen bus voor de inbouw.

Veiligheid staat voorop bij een camper van BasCampers. We zorgen ervoor dat de cruciale componenten van jouw VW buscamper altijd voldoen aan de strikte Europese normen en richtlijnen. Als je overweegt een buscamper te kopen, houd dan onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit in gedachten.

Volkswagen T5 Transporter L1 Euro 5

Volkswagen T5 Transporter L1 Euro 5

Volkswagen T5 Multivan L1 Euro 5

VW T6 Buscamper Kopen

We zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van inbouw in een Volkswagen Transporter T6, zowel met een korte wielbasis (L1) als met een lange wielbasis (L2). We kunnen een geschikte bus leveren voor de inbouw of aanpassingen doen op basis van jouw eigen bus.

Onze BasCampers zijn meer dan een gewone VW buscamper. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. Daarom zijn onze Volkswagen campers niet alleen perfect voor kamperen, maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met een belastingtarief van slechts ongeveer €55 per maand, is het kopen van een buscamper van BasCampers ook een financieel voordelige keuze.

Volkswagen T6 Transporter L1 Euro 6

Volkswagen T6 Multivan L1 Euro 6

Volkswagen T6 Transporter L2 Euro 6

Google-Reviews-icon

"5 sterren voor Bas! Na lang zoeken zijn we bij BasCampers uitgekomen. Dank je wel voor het meedenken, de adviezen en voor de mooi uitgevoerde aanpassingen in onze auto! We zijn heel blij met het resultaat! Kwaliteit en service!"

Marjoke de Heer

Google-Reviews-icon

"Op mijn bus het Easy hefdak laten plaatsen door Bas campers en eerlijk is eerlijk, het voldoet helemaal aan de verwachting die ik had.
Mooi er in gemaakt en goede constructie om het dak weer stabiel te maken.
Ook de imperiaal past er overheen en met het verwijderen van een paar dwarsliggers gaat hij keurig binnen de imperiaal omhoog.
Testritten gedaan en ook bij 130km/u. geen extra windgeruis.
Top!! Mijn dank is groot Bas!"

Willem Hollestein

Google-Reviews-icon

"Bas heeft ons busje voorzien van een nieuw slaap hefdak, elektriciteit, verwarming en isolatie. Alles is zeer netjes afgewerkt! De communicatie was heel goed en helder. We zijn heel blij met het eindresultaat!"

Hilda

Google-Reviews-icon

"Uitstekende service en geweldige kwaliteit. Mooi hefdak gemonteerd volgens afspraak."

Atte van Haastrecht

Google-Reviews-icon

"Bas is een toegewijde vakman! Enthousiasme groeit bij elke keer dat je komt; hij gaat ook een relatie aan voor een paar maanden. En in die tijd houdt Bas je op de hoogte van het verloop van de bouw van je camperbus. Er is veel aanbod op de markt van camperbussen, de één voldoet niet aan RDW-eisen, de ander is vooral druk met (social)media. Laat je bij de keuze leiden door je gevoel als je beslist en een grote investering te doen. Bij Bas kun je vertrouwen op deskundige input, vakkundige bouw en zorgvuldige na-zorg. Wij camperen inmiddels een half jaar nadat we Bas en zijn mensen onze eigen VW T5 hadden aangeleverd met veel plezier en zobder verrassingen onderweg op op de camping. Bas helpt je ook met de aankoop van je basis-voertuig."

Lodewijk Dirven

Google-Reviews-icon

"Zomer 2020 hebben we besloten voortaan met een buscamper te willen kamperen. In onze zoektocht naar de beste optie kwamen we al snel bij BasCampers uit. Mede dankzij hem besloten we om een VW Transporter (T6) te kopen en deze om te laten bouwen als camper. Bas had er ook zo'n goed verhaal bij dat we direct wisten dat we hem onze bus om wilden laten bouwen. Toen ging het snel.. We hebben een mooie bus gevonden, deze bij Bas gebracht en eind december hadden we een 'dikke buscamper'. Hij is ontzettend mooi geworden en het contact met Bas was ook erg prettig. We zijn nogal kritisch/precies en dat is Bas ook; hij levert topkwaliteit en overal is over nagedacht. Ook alle custommade details die we in de bus wilden zijn tot in de puntjes uitgevoerd. We kunnen iedereen aanraden om bij BasCampers een bus om te laten bouwen tot camper."

Anne-marij Strikwerda

Google-Reviews-icon

"We zijn medio december 2019 bij BasCampers terecht gekomen via internet. We konden spontaan langskomen en troffen hem aan in een georganiseerde werkplaats, alwaar hij juist bezig was aan twee volkswagen - bussen. Dat sprak ons meteen aan, hij kon alles laten zien, we zagen hoe zorgvuldig hij te werk ging. Hij heeft daarop op ons verzoek een geschikte bus gevonden, en hield de ons tijdens de koop, en later tijdens de verbouw heel fijn op de hoogte, door mail en foto's via app. Het gehele proces van aankoop, ombouw, rdw-keuring en oplevering is in de afgesproken periode voltooid. Heel bijzonder om meteen zo'n fijn en vertrouwd contact te hebben."

Bas Stoelinga

Google-Reviews-icon

"Bij Bascampers kun je in overleg hoe jouw camper er precies moet uitzien. Tijdens de bouw is er regelmatig overleg over de voortgang en voorstellen van Bas die de camper mooier of beter maken. Bas werkt zorgvuldig en levert een kwalitatief hoogwaardige camper af."

Rene Krikhaar

Google-Reviews-icon

"Niet zomaar een camperbouwer, maar één met hoge kwaliteit, passie en visie in 1! Ondanks de meer dan 2 uur rijden van onze woonplaats, zijn wij blij dat wij Bas onze T5 hebben laten verbouwen. We hebben hem leren kennen als bouwer die denkt in oplossingen en waar maakt wat hij zegt! Levert hoog niveau van kwaliteit en hele goede service. Luistert goed en denkt met je mee als klant. Kortom hij heeft onze droom waar gemaakt, hopelijk mogen we er heel lang van genieten! "

Judith Slagter

Google-Reviews-icon

"We hebben begin 2022 een lege VW T6 aangeschaft, deze heeft Bas met zijn team omgetoverd naar een prachtige buscamper. De samenwerking hierin hebben wij als bijzonder prettig ervaren en raden BAS daarom aan voor deze ombouwen.
Zelf zijn we nog onervaren camperaars, Bas heeft ons voorzien van handige tips."

Patrick Janssen

Google-Reviews-icon

"We zijn erg blij met onze omgebouwde T6 (in januari 2022) door Bas en hebben veel gemak van de extra ingebouwde accessoires; kachel, luifel, draaistoelen, horredeur, hefdak met slaapplek voor de kleinkinderen en het fijne brede bed. Genieten dat is het!"

Wilma Kruiswijk

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jullie een geschikte bus kopen of moet ik zelf op zoek?
Beide opties zijn bij ons mogelijk, wij hebben regelmatig mooie volkswagen transporters op voorraad of zoeken er eentje voor je als je speciale wensen hebt. Vind je het leuk om zelf op zoek te gaan dan mag dat natuurlijk ook.
Wij werken op basis van de Volkswagen Transporter T5, T6 of T6.1. Wij hebben inrichtingen voor zowel de lange (L2) als de korte wielbasis (L1). Voor onze easy, comfort en plus modellen is de gewone transporter (aannemersuitvoering) het meest geschikt maar ook voor de caravelle, combi of multivan uitvoering hebben we passende inrichtingen.
Sommige RDW en Belasting regelgeving is lastig te doorgronden. Daarom nemen wij voor de meeste klanten de administratieve handelingen volledig uit handen. Als je bij ons de werkplaats uit rijd is dan ook alles voor je geregeld. Wil je jezelf wel verdiepen in het proces van keuring, BPM en kentekenaanvraag? Kijk dan op onze pagina wet en regelgeving.
Onze meubels en goedgekeurde bank passen ook in de elektrische Volkswagen Transporter T6 of T6.1. Daarnaast zijn we bezig om inrichtingen te ontwikkelen voor andere modellen elektrische bedrijfsauto's.
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen