ONZE WERKPLAATS

Volkswagen camperbouw in onze werkplaats: wij maken bijna alles in eigen huis. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen en de modernste technieken. 

Onze meubels worden gemaakt van lichtgewicht populieren multiplex met een krasvaste, duurzame HPL laag en alle kanten worden afgewerkt met een stootvaste en watervast verlijmde kantenband. Onze CNC machine zorgt ervoor dat alles precies past en netjes is afgewerkt.

In onze eigen spuitcabine voorzien we jouw camperbus van de door jou gewenste kleur. Wij gebruiken daarvoor hoogwaardige autolakken die een veel langere levensduur hebben dan bijvoorbeeld een zogenaamde “wrap” die gemaakt wordt met kunststof folie.

Alle aanpassingen aan de carroserie worden zorgvuldig ontbraamt en beschermd met een primer of wax zodat er geen corrosie kan ontstaan.

Jouw vrijheid, ons vakmanschap!

volkswagen t5 bumper spuitwerk
camper interieur festool kantenfrees
bascampers werkplaats ombouw vw t6
vw t5 buscamper 2-tone spuitwerk
camper bekleding stretchvilt kleuren
volkswagen transporter werkplaats 2-tone
BasCampers Werkplaats met buscampers
camper interieur kantenband
bascampers bedrijfskleding
bascampers werkplaats zonsondergang
hefdak volkswagen knabbelschaar
bascampers werkplaats vw buscamper
Kleurstalen camperbouw materialen
bascampers werkplaats t5 ombouw
BasCampers CNC freeswerk

BasCampers is hét volkswagen camperbouw bedrijf uit Brabant. Wij bouwen compacte, maar toch volledig uitgeruste volkswagen T5 T6 buscampers met hefdak en goedgekeurde slaapbank. Een VW buscamper van BasCampers staat garant voor flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We bouwen alles met grote passie voor techniek en mooie producten. 

BEZOEKADRES
Hultenhoek 3a
5826 AE Groeningen (NL)

0478 – 792 001
info@bascampers.nl

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00-12:30 uur