Camperbus kopen bij BasCampers.nl - VW camper laten bouwen

Jouw maatwerk camper

BasCampers maakt maatwerk buscampers op basis van Volkswagen T5 of T6. Deze kan door jou zelf worden aangeleverd of wij helpen met het zoeken van een geschikte bus.

Ook hebben we regelmatig mooie basisvoertuigen op voorraad. Bouwen van jouw camper begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Jouw wensen stemmen we af op onze mogelijkheden.

We werken met diverse modules, waarvan jijzelf de uitstraling en samenstelling bepaalt. Als we precies weten wat jij wil, dan maken we een duidelijke offerte. Daarna gaan we aan de slag met jouw BasCamper.

Tijdens het bouwproces geven we inzicht in de vorderingen zodat je jezelf alvast kan verheugen op jouw eerste trip!

Kwaliteit zoals het hoort

BasCampers gebruikt alleen de meest hoogwaardige onderdelen en materialen. Daaruit stellen we alle modules geheel in eigen huis samen. Zo werken wij bijvoorbeeld met de Duitse fabrikant Reimo.

De belangrijkste onderdelen hebben een TÜV-certificering. Voordeel is dat jij verzekerd bent dat jouw camper niet alleen voldoet aan de Nederlandse, maar ook Europese wetgeving.

Is er geen norm beschikbaar? Dan gebruiken we de hoogst mogelijke standaard. Zo krijgt de bekabeling standaard een robuuste bescherming en de gasinstallatie voldoet aan de, strengere, scheepsbouwnormen.

Natuurlijk krijgt elke BasCamper desgewenst een BOVAG-keurmerk, uitgevoerd door een onafhankelijke BOVAG-keuringsstation.

Camperbus kopen bij BasCampers.nl - VW camper laten bouwen
Camperbus kopen bij BasCampers.nl - VW camper laten bouwen

Moderne technieken

BasCampers is continue op zoek naar technieken om de kwaliteit en duurzaamheid nog verder te verbeteren. Zo beschikken wij over een eigen CNC gestuurde freesmachine om onze meubels te produceren en ontwerpen we met behulp van 3D CAD software om telkens weer een perfecte pasvorm te kunnen garanderen.

Moderne auto’s met EURO 5 en 6 motoren zijn voor BasCampers geen probleem, want we werken met de meest recente acculaders en zonnepanelen.

Om campers en hefdaken in de door jouw gewenste kleur te spuiten beschikken we over een eigen spuitcabine met moderne afzuiginstallatie en gebruiken we milieuvriendelijke laksystemen.