bas-keijsers-windsurfen

Begonnen uit passie

Als technisch manager in de machine- en apparatenbouw kent Bas, de trotse eigenaar, het belang om samen te werken met betrouwbare partners. Een product kan er nog zo fantastisch uitzien, als het niet werkt of voldoet aan jou verwachting, dan levert dit frustraties op. BasCampers levert een betrouwbare camper.

Duurzaam, veilig én waardevast. Een BasCamper heeft de Volkswagen Transporter T5 en T6 als basis. Modellen die zich hebben bewezen. En daarom gebruikt BasCampers producten van gerenommeerde firma’s zoals Reimo, Victron, Bearlock en Autoterm. De passie voor mooie materialen en producten die écht werken vind je bij BasCampers overal terug.

Bas aan het woord

“Met een autotechnicus als vader lag ik al op jonge leeftijd onder auto’s te sleutelen. De liefde voor de camper begon al vroeg: op mijn 12e bouwde ik samen met mijn vader onze eerste camper.

Een verlengde en verhoogde Volkswagen LT35. Goed voor jarenlang rondreizen door Europa. Met mijn diploma MTS en HTS werktuigbouwkunde op zak heb ik veel ervaring opgedaan met machineonderhoud, productontwerp, CAD/CAM, ICT en management. In 2015 bouwde ik als hobby mijn eerste eigen camper. Deze keer op basis van een Volkswagen T5. Dat gaf zoveel voldoening en inspiratie dat ik besloot om van deze hobby mijn beroep te maken.

Niet lang daarna is BasCampers geboren en werken we inmiddels met een toegewijd team van mensen aan jouw vrijheid”

bascampers-werkplaats-volkswagen-multivan
bedrijfspand-bascampers

Mogelijkheden bij BasCampers

Buscampers van Bas zijn geschikt voor meerdere doelen. Bij het ontwerp wordt er zoveel mogelijk flexibiliteit én ruimte gecreëerd in het interieur van jouw camper. Meer laad- of leefruimte nodig? Dan is er een zit- slaapbank op rails zodat je een flexibele ruimte in jouw camper hebt.

En na een dagje kamperen is een fijne nachtrust belangrijk. De ontwerpen van BasCampers hebben dan ook een verbreed bed tot wel 160 cm, met een lengte van minimaal 200 cm.

Bij BasCampers vinden we het belangrijk om jouw persoonlijke wensen te leren kennen. Ik nodig je dan ook van harte uit voor een gesprek om zo samen jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.