camper laten bouwen - BasCampers

Goedgekeurde zitplaatsen voor de camper

Bij het bouwen van campers komen, naast de inrichtingseisen, bijna altijd de (extra) zitplaatsen ter sprake. Meestal in de vorm van een slaapbank.

BasCampers heeft ervoor gekozen om bij de behoefte aan extra zitplaatsen te kiezen voor goedgekeurde zit/slaap banken van de Duitse topfabrikant Reimo, Schnierle en het Britse Vamoose (Bedrock).

Een goedgekeurde slaapbank is er al
vanaf € 4.300 (incl. btw & inbouw)

Reimo

Reimo levert een grote variatie aan goedgekeurde slaapbanken. Zo bestaat er de Variotec 3000 slaapbank. Deze is te verkrijgen in breedtes van 110 cm (minimale eis) tot bijna 140 cm.

Deze zit/slaap banken kunnen zowel vast in de camper als op rails gemonteerd worden. Door montage op rails zijn maar liefst tot 5 zitplaatsen mogelijk en, zijn naar wens, de laad- of leefruimte te vergrote tot een lengte van maar liefst 160 cm.

camper laten bouwen - BasCampers
SCHNIERLE - Busausstatter Renault Trafic div Einbauten August2015

Schnierle

Naast de Duitse kwaliteit banken van Reimo leveren we ook het merk Schnierle. De Schnierle SL3 bank heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als de Reimo Variotec 3000 en is zowel vast als op rails te monteren.

Bedrock

De Bedrock slaapbank van Vamoose kent een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze slaapbank is in een vaste opstelling leverbaar en is geschikt voor 2 personen.

bedrock-slaapbank