ZIT- & SLAAP BANKEN

zit slaap banken

GOEDGEKEURDE ZITPLAATSEN

Bij het bouwen van campers komen, naast de inrichtingseisen, bijna altijd de (extra) zitplaatsen ter sprake. Meestal in de vorm van een slaapbank. BasCampers heeft ervoor gekozen om bij de behoefte aan extra zitplaatsen te kiezen voor goedgekeurde zit/slaap banken van de Duitse topfabrikant Reimo, Schnierle en het Britse Vamoose (Bedrock).

vanaf € 4.300   (incl. btw & inbouw)

REIMO

Reimo levert een grote variatie aan goedgekeurde slaapbanken. Zo bestaat er de Variotec 3000 slaapbank. Deze is te verkrijgen in breedtes van 110 cm (minimale eis) tot bijna 140 cm. Deze zit/slaap banken kunnen zowel vast in de camper als op rails gemonteerd worden. Door montage op rails zijn maar liefst 5 (!) zitplaatsen mogelijk en, zijn naar wens, de laad- of leefruimte te vergrote tot een lengte van maar liefst 160 cm.

zit slaap banken Reimo
Schnierle SL3

SCHNIERLE

Naast de Duitse kwaliteit banken van Reimo leveren we ook het merk Schnierle. Nagenoeg dezelfde eigenschappen, maar een gunstigere prijs.

BEDROCK

De Bedrock slaapbank van Vamoose kent een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze slaapbank is in een vaste opstelling leverbaar en is geschikt voor 2 personen.

zit slaap banken Bedrock

BasCampers is hét volkswagen camperbouw bedrijf uit Brabant. Wij bouwen compacte, maar toch volledig uitgeruste volkswagen T5 T6 buscampers met hefdak en goedgekeurde slaapbank. Een VW buscamper van BasCampers staat garant voor flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We bouwen alles met grote passie voor techniek en mooie producten. 

BEZOEKADRES
Hultenhoek 3a
5826 AE Groeningen (NL)

0478 – 792 001
info@bascampers.nl

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00-12:30 uur