Camperbus kopen bij BasCampers.nl - VW camper laten bouwen

Camper hefdak Easy

Het Easy hefdak is ons meest eenvoudige hefdak. Het heeft dezelfde kwaliteitseigenschappen als het Plus hefdak (RVS scharnieren, luxe daktent, stalen verstevigingsframe en gasveren), maar heeft geen slaapmogelijkheid.

De stahoogte is beschikbaar over de volledige lengte van circa 175 cm bij een breedte van 100 cm. De verhoging in gesloten toestand bedraagt circa 7 cm. In open toestand is dit circa 45 cm.

Het dak is uitermate geschikt voor de Volkswagen T5 en T6 voor diegenen die geen behoefte hebben aan extra slaapplekken in het hefdak.

vanaf € 3995  (incl. btw & inbouw)

Camper hefdak plus

Dit slaaphefdak voor de Volkswagen Transporter T5 en T6 (korte en lange wielbasis) is in eigen beheer ontwikkeld. Bij die ontwikkeling heeft de focus gelegen op duurzaamheid en kwaliteit. Onderscheidende eigenschappen zijn onder andere: stahoogte over de volledige lengte van het dak, robuuste RVS scharnieren, zware kwaliteit bootdoek, standaard 3 openritsbare vensters, luxe gasdempers met extra bescherming, elastiek aan de achterzijde voor automatisch inklappen, gelijmde en dubbel gestikte naden en afgebiesde randen.

Kortom: een zeer hoogwaardig hefdak dat kan concurreren met de beste daken op de markt. Het BasCampers Plus hefdak is ook te verkrijgen in een elektrisch bedienbare variant. Dit slaaphefdak kunnen wij ook monteren ook op de VW Multivan of Caravelle met behoud van de aircofunctionaliteit.

vanaf € 5.350   (incl. btw & inbouw)

BasCampers Buscamper bouwen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen

Camper hefdak Easyfit

Dit is het nieuwste hefdak van het Reimo assortiment. Dé absolute topper op het gebied van pasvorm, afwerking en gebruiksgemak. Een must have voor de veeleisende camperaar.

Als extra optie kan dit dak voorzien worden van een elektrische bediening, een ‘open sky’-tentdoek en luxe (froli) hefbed met schotelveren.
Dit hefdak is niet alleen leverbaar voor de Volkswagen Transporter T5 en T6, maar ook voor Renault Trafic, Opel Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito en Viano, maar ook voor vele andere modellen.

Dit slaaphefdak kunnen wij ook monteren op de VW Multivan of caravelle met behoud van de aircofunctionaliteit.

vanaf € 6170 (incl. btw & inbouw)