HEFDAKEN

Op zoek naar een hefdak voor jouw T5 of T6? Het hefdak is dé basis voor de ombouw van een bedrijfsauto naar camper. Met een hefdak voldoet jouw camper niet alleen aan de eisen van de RDW, maar komt jouw camper ook in aanmerking voor het bijzonder tarief (kwarttarief) van de Belastingdienst. BasCampers levert 3 verschillende daken:
• Het BasCampers Easy universeel hefdak zonder slaapmogelijkheid
• Het BasCampers Plus slaaphefdak voor de Volkswagen T5 en T6
• De Easyfit hefdaken van Reimo
Al onze hefdaken zijn tegen meerprijs in de kleur van jouw voertuig te leveren. De slaaphefdaken kunnen worden voorzien van een hefbed.

Vanwege onze hoge kwaliteitsstandaarden leveren wij het hefdak voor jouw T5 of T6 uitsluitend inclusief montage. Je kunt de daken dus niet los bij ons bestellen voor zelfbouw.

BASCAMPERS PLUS

Dit hefdak voor de Volkswagen Transporter T5 en T6 (korte en lange wielbasis) is in eigen beheer ontwikkeld. Bij die ontwikkeling heeft de focus gelegen op duurzaamheid en kwaliteit. Onderscheidende eigenschappen zijn onder andere: stahoogte over de volledige lengte van het dak, robuuste RVS scharnieren, zware kwaliteit bootdoek, standaard 3 openritsbare vensters, luxe gasdempers met extra bescherming, elastiek aan de achterzijde voor automatisch inklappen, gelijmde en dubbel gestikte naden en afgebiesde randen. Kortom: een zeer hoogwaardig hefdak dat kan concurreren met de beste daken op de markt. Het BasCampers Plus hefdak is ook te verkrijgen in een elektrisch bedienbare variant. Dit slaaphefdak kunnen wij ook monteren ook op de VW Multivan of Caravelle met behoud van de aircofunctionaliteit.

vanaf € 4.395   (incl. btw & inbouw)

volkswagen camper reflex silver fortana red
vw transporter universeel hefdak

BASCAMPERS EASY

Dit Easy hefdak is een universeel hefdak. Het heeft dezelfde kwaliteitseigenschappen als het Plus hefdak (RVS scharnieren, luxe daktent, stalen verstevigingsframe en gasveren), maar heeft geen slaapmogelijkheid. In tegenstelling tot veel andere universele hefdaken is de stahoogte beschikbaar over de volledige lengte van circa 175 cm bij circa 100 cm breed. De verhoging in gesloten toestand bedraagt circa 7 cm. In open toestand is dit circa 45 cm. Het dak is uitermate geschikt voor de Volkswagen T5 en T6, maar ook voor Citroën Jumpy, Peugot Expert, Toyota Proace, Renault Traffic, Opel Movano of Nissan Primastar.

vanaf € 2.995   (incl. btw & inbouw)

REIMO EASYFIT

Dit is het nieuwste hefdak van het Reimo assortiment. Dé absolute topper op het gebied van pasvorm, afwerking en gebruiksgemak. Een must have voor de veeleisende camperaar. 
Als extra optie kan dit dak voorzien worden van een elektrische bediening, een ‘open sky’-tentdoek en luxe (froli) hefbed met schotelveren.
Dit hefdak is niet alleen leverbaar voor de Volkswagen Transporter T5 en T6, maar ook voor Renault Trafic, Opel Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito en Viano, maar ook voor vele andere modellen. Dit slaaphefdak kunnen wij ook monteren ook op de VW Multivan of caravelle met behoud van de aircofunctionaliteit.

vanaf € 5.195   (incl. btw & inbouw)

volkswagen T6 multivan thule omnistor

BasCampers is hét volkswagen camperbouw bedrijf uit Brabant. Wij bouwen compacte, maar toch volledig uitgeruste volkswagen T5 T6 buscampers met hefdak en goedgekeurde slaapbank. Een VW buscamper van BasCampers staat garant voor flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We bouwen alles met grote passie voor techniek en mooie producten. 

BEZOEKADRES
Hultenhoek 3a
5826 AE Groeningen (NL)

0478 – 792 001
info@bascampers.nl

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00-12:30 uur