Camper laten bouwen op basis van VW T5 of T6

Wil jij een camper laten bouwen op basis van VW T5 of T6? Wij kunnen je helpen! Met onze jarenlange ervaring bouwen wij jouw droomcamper.

Splinternieuw ingericht, geheel naar jouw wensen met alleen de beste materialen en onderdelen maar bovenal gebouwd door vakmensen met passie!

Samen met jou stellen we jouw vw camper bus samen en nemen mogelijkheden zoals een bearlock, standkachel, zonnepaneel, een luifel, 2-tone (2 kleuren) een omvormer of fietsenrek uitgebreid met je door en voorzien je bovenal van een eerlijk advies.

Neem contact op of vraag een offerte aan
jouw vw bus ombouwen tot camper

VW Camper laten bouwen

Als eerste zoeken wij een passende vw bus voor jou of starten op basis van jouw eigen volkswagen bus. Als vervolgens jouw camper bus helemaal naar wens geconfigureerd is kan het genieten beginnen.

Omdat wij je regelmatig foto’s sturen als we je hefdak plaatsen, je camperbus isoleren, de electra aanbrengen of de goedgekeurde zitplaatsen monteren kun jij je al helemaal verheugen op jouw eerste trip. 

Administratie zoals onder andere de camperkeuring, BPM aangifte, het camper kenteken of de aanvraag van het campertarief nemen we desgewenst helemaal voor onze rekening zodat jij vakantieklaar bent als je bij ons de werkplaats uit rijd!

VW T5 Camper laten bouwen

Deze inbouw is te realiseren in de Volkswagen Transporter T5 met korte wielbasis (L1) of met lange wielbasis (L2). Wij kunnen een geschikte bus aanleveren of werken op basis van jouw eigen bus.

Bij een camper van BasCampers staat de veiligheid voorop. We zorgen ervoor dat de belangrijkste onderdelen van jouw vw camper altijd voldoen aan de strenge Europese richtlijnen.

Volkswagen T5 Transporter L1 Euro 5

Volkswagen T5 Transporter L1 Euro 5

Volkswagen T5 Multivan L1 Euro 5

VW T6 Camper laten bouwen

Deze inbouw is te realiseren in de Volkswagen Transporter T6 met korte wielbasis (L1) of met lange wielbasis (L2). Wij kunnen een geschikte bus aanleveren of werken op basis van jouw eigen bus.

Onze BasCampers zijn meer dan een VW camper. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid. Daarom zijn onze Volkswagen campers, buiten kamperen, ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Met een belastingtarief van c.a. €55 per maand is een volkswagen camper van BasCampers ook nog eens een voordelige keuze.

Volkswagen T6 Transporter L1 Euro 6

Volkswagen T6 Multivan L1 Euro 6

Volkswagen T6 Transporter L2 Euro 6

Google-Reviews-icon

"5 sterren voor Bas! Na lang zoeken zijn we bij BasCampers uitgekomen. Dank je wel voor het meedenken, de adviezen en voor de mooi uitgevoerde aanpassingen in onze auto! We zijn heel blij met het resultaat! Kwaliteit en service!"

Marjoke de Heer

Google-Reviews-icon

"Op mijn bus het Easy hefdak laten plaatsen door Bas campers en eerlijk is eerlijk, het voldoet helemaal aan de verwachting die ik had.
Mooi er in gemaakt en goede constructie om het dak weer stabiel te maken.
Ook de imperiaal past er overheen en met het verwijderen van een paar dwarsliggers gaat hij keurig binnen de imperiaal omhoog.
Testritten gedaan en ook bij 130km/u. geen extra windgeruis.
Top!! Mijn dank is groot Bas!"

Willem Hollestein

Google-Reviews-icon

"Bas heeft ons busje voorzien van een nieuw slaap hefdak, elektriciteit, verwarming en isolatie. Alles is zeer netjes afgewerkt! De communicatie was heel goed en helder. We zijn heel blij met het eindresultaat!"

Hilda

Google-Reviews-icon

"Uitstekende service en geweldige kwaliteit. Mooi hefdak gemonteerd volgens afspraak."

Atte van Haastrecht

Google-Reviews-icon

"Bas is een toegewijde vakman! Enthousiasme groeit bij elke keer dat je komt; hij gaat ook een relatie aan voor een paar maanden. En in die tijd houdt Bas je op de hoogte van het verloop van de bouw van je camperbus. Er is veel aanbod op de markt van camperbussen, de één voldoet niet aan RDW-eisen, de ander is vooral druk met (social)media. Laat je bij de keuze leiden door je gevoel als je beslist en een grote investering te doen. Bij Bas kun je vertrouwen op deskundige input, vakkundige bouw en zorgvuldige na-zorg. Wij camperen inmiddels een half jaar nadat we Bas en zijn mensen onze eigen VW T5 hadden aangeleverd met veel plezier en zobder verrassingen onderweg op op de camping. Bas helpt je ook met de aankoop van je basis-voertuig."

Lodewijk Dirven

Google-Reviews-icon

"Zomer 2020 hebben we besloten voortaan met een buscamper te willen kamperen. In onze zoektocht naar de beste optie kwamen we al snel bij BasCampers uit. Mede dankzij hem besloten we om een VW Transporter (T6) te kopen en deze om te laten bouwen als camper. Bas had er ook zo'n goed verhaal bij dat we direct wisten dat we hem onze bus om wilden laten bouwen. Toen ging het snel.. We hebben een mooie bus gevonden, deze bij Bas gebracht en eind december hadden we een 'dikke buscamper'. Hij is ontzettend mooi geworden en het contact met Bas was ook erg prettig. We zijn nogal kritisch/precies en dat is Bas ook; hij levert topkwaliteit en overal is over nagedacht. Ook alle custommade details die we in de bus wilden zijn tot in de puntjes uitgevoerd. We kunnen iedereen aanraden om bij BasCampers een bus om te laten bouwen tot camper."

Anne-marij Strikwerda

Google-Reviews-icon

"We zijn medio december 2019 bij BasCampers terecht gekomen via internet. We konden spontaan langskomen en troffen hem aan in een georganiseerde werkplaats, alwaar hij juist bezig was aan twee volkswagen - bussen. Dat sprak ons meteen aan, hij kon alles laten zien, we zagen hoe zorgvuldig hij te werk ging. Hij heeft daarop op ons verzoek een geschikte bus gevonden, en hield de ons tijdens de koop, en later tijdens de verbouw heel fijn op de hoogte, door mail en foto's via app. Het gehele proces van aankoop, ombouw, rdw-keuring en oplevering is in de afgesproken periode voltooid. Heel bijzonder om meteen zo'n fijn en vertrouwd contact te hebben."

Bas Stoelinga

Google-Reviews-icon

"Bij Bascampers kun je in overleg hoe jouw camper er precies moet uitzien. Tijdens de bouw is er regelmatig overleg over de voortgang en voorstellen van Bas die de camper mooier of beter maken. Bas werkt zorgvuldig en levert een kwalitatief hoogwaardige camper af."

Rene Krikhaar

Google-Reviews-icon

"Niet zomaar een camperbouwer, maar één met hoge kwaliteit, passie en visie in 1! Ondanks de meer dan 2 uur rijden van onze woonplaats, zijn wij blij dat wij Bas onze T5 hebben laten verbouwen. We hebben hem leren kennen als bouwer die denkt in oplossingen en waar maakt wat hij zegt! Levert hoog niveau van kwaliteit en hele goede service. Luistert goed en denkt met je mee als klant. Kortom hij heeft onze droom waar gemaakt, hopelijk mogen we er heel lang van genieten! "

Judith Slagter

Google-Reviews-icon

"We hebben begin 2022 een lege VW T6 aangeschaft, deze heeft Bas met zijn team omgetoverd naar een prachtige buscamper. De samenwerking hierin hebben wij als bijzonder prettig ervaren en raden BAS daarom aan voor deze ombouwen.
Zelf zijn we nog onervaren camperaars, Bas heeft ons voorzien van handige tips."

Patrick Janssen

Google-Reviews-icon

"We zijn erg blij met onze omgebouwde T6 (in januari 2022) door Bas en hebben veel gemak van de extra ingebouwde accessoires; kachel, luifel, draaistoelen, horredeur, hefdak met slaapplek voor de kleinkinderen en het fijne brede bed. Genieten dat is het!"

Wilma Kruiswijk

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jullie een geschikte bus kopen of moet ik zelf op zoek?
Beide opties zijn bij ons mogelijk, wij hebben regelmatig mooie volkswagen transporters op voorraad of zoeken er eentje voor je als je speciale wensen hebt. Vind je het leuk om zelf op zoek te gaan dan mag dat natuurlijk ook.
Wij werken op basis van de Volkswagen Transporter T5, T6 of T6.1. Wij hebben inrichtingen voor zowel de lange (L2) als de korte wielbasis (L1). Voor onze easy, comfort en plus modellen is de gewone transporter (aannemersuitvoering) het meest geschikt maar ook voor de caravelle, combi of multivan uitvoering hebben we passende inrichtingen.
Sommige RDW en Belasting regelgeving is lastig te doorgronden. Daarom nemen wij voor de meeste klanten de administratieve handelingen volledig uit handen. Als je bij ons de werkplaats uit rijd is dan ook alles voor je geregeld. Wil je jezelf wel verdiepen in het proces van keuring, BPM en kentekenaanvraag? Kijk dan op onze pagina wet en regelgeving.
Onze meubels en goedgekeurde bank passen ook in de elektrische Volkswagen Transporter T6 of T6.1. Daarnaast zijn we bezig om inrichtingen te ontwikkelen voor andere modellen elektrische bedrijfsauto's.
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen
bestelbus ombouwen tot camper - camperbus kopen