STANDKACHEL

Kamperen buiten het hoofdseizoen is heerlijk: lekker rustig en nog vaak schitterend weer. Alleen de temperatuur kan soms een uitdaging zijn. 

Voor deze periodes bouwt BasCampers standkachels in van het merk Autoterm (voorheen Planar). Robuuste, goed geprijsde kachels op diesel die uitermate goed getest zijn in de extreme omstandigheden van Siberië. De kachels zijn onderhoudsvrij, gemakkelijk te bedienen en gebruiken weinig stroom en brandstof. Zoals veel van de door ons gebruikte onderdelen voldoen ze aan TÜV en CE-keurmerken en valt de emissie binnen de Europese normen.

Voor optimaal bediengemak kunnen de standkachels voorzien worden van een programmeerbaar display of op afstand worden bediend via een smartphone.

Wij sluiten de kachels altijd op de bestaande dieseltank aan en monteren de kachel waar mogelijk onder de auto. Geen geknoei met diesel en minimaal geluidsniveau.

autoterm 2D standkachel
autoterm app screenshot
autoterm qstart modem
autoterm comfort control

BasCampers is hét volkswagen camperbouw bedrijf uit Brabant. Wij bouwen compacte, maar toch volledig uitgeruste volkswagen T5 T6 buscampers met hefdak en goedgekeurde slaapbank. Een VW buscamper van BasCampers staat garant voor flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We bouwen alles met grote passie voor techniek en mooie producten. 

BEZOEKADRES
Hultenhoek 3a
5826 AE Groeningen (NL)

0478 – 792 001
info@bascampers.nl

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00-12:30 uur