Project details

Merk: Volkswagen

Type: Transporter T6 L2 Euro 6

Bouwjaar: 2016

Deze Volkswagen T6 met een lange wielbasis hebben we voorzien van een zeer uitgebreide BasCampers Plus inrichting. Zo is deze T6 voorzien van de Reimo Variotech 3000 bank met maar liefst 5 zitposities tijdens het rijden, extra verlichting, extra stopcontacten, een mogelijkheid voor vloerverwarming en isolatie van de hefdaktent.

Water is vanaf de buitenzijde te vullen en er is een buitenaansluiting voor een gasbarbecue gerealiseerd. Op het hefdak zijn dakdragers geplaatst en zijn de gasveren van het dak verzwaard.

VW T6 ombouwen naar camper

Bij Bas Campers helpen we u uw dromen waar te maken en uw Volkswagen T6 Bus om te toveren tot een comfortabele en stijlvolle camper. Onze ervaren en gepassioneerde team van experts heeft jarenlange ervaring in het ombouwen van auto’s tot campers en staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw unieke camperconversie project.

Met onze BasCamper modellen oplossingen kunt u kiezen uit een scala aan stijlvolle en functionele interieurontwerpen, waarbij alles in uw bus wordt geïnstalleerd, inclusief bedden, keukens, toiletten en opbergruimte. Onze team werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u een camper krijgt die voldoet aan uw specifieke behoeften en wensen.

Bij Bas Campers geloven we in kwaliteit en uitmuntendheid. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe camper. Laat ons u helpen om uw avonturen op de weg te beginnen en uw dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op  om uw camperconversie project te starten!