ONZE MODELLEN

RUIMTE EN FLEXIBILITEIT

Een VW Camper van BasCampers onderscheid zich door ruimte en flexibiliteit. Daarnaast zijn al onze Volkswagen camper modellen voorzien van een uniek ruim bed van minimaal 1.60 x 2.00 meter beneden en een optioneel bed van 1.80 x 1.12 meter boven in het slaaphefdak. Bovendien kan door middel van een (optionele) verschuifbare bank de laad- of leefruimte naar wens vergroot of verkleind worden. 

volkswagen t5 camper breed bed
volkswagen t6 camper reimo slaapbank rails
bascampers interieur reimo variotech 3000

Hieronder vind je een overzicht van onze modellen met mogelijke opties. Ook vind je op deze pagina een impressie van reeds gebouwde campers. Interesse gewekt in een VW Camper van BasCampers? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

BasCamper Easy

Eenvoud en een gunstige prijs zonder toe te geven aan kwaliteit. Uitermate geschikt voor de camperaar die het gevoel van kamperen wil combineren met het gemak van een buscamper.

vanaf € 11.995  

BasCamper Comfort

Optimaal genieten van ruimte én comfort. Voor de camperaar die het gemak en de luxe van een buscamper zoekt. Een complete buscamper voor een prima prijs.

vanaf € 16.995  

BasCamper Plus

Voor de buscamperaar die nét iets meer wil. Met vier slaapplaatsen en optimaal gebruik van de ruimte. De Plus heeft standaard alle belangrijke opties.

vanaf € 22.995  

bascampers modellen optielijst
✓=Inbegrepen O=Optioneel *Alle genoemde prijzen zijn exclusief voertuig

MEER INFO

BasCampers is hét volkswagen camperbouw bedrijf uit Brabant. Wij bouwen compacte, maar toch volledig uitgeruste volkswagen T5 T6 buscampers met hefdak en goedgekeurde slaapbank. Een VW buscamper van BasCampers staat garant voor flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. We bouwen alles met grote passie voor techniek en mooie producten. 

BEZOEKADRES
Hultenhoek 3a
5826 AE Groeningen (NL)

0478 – 792 001
info@bascampers.nl

OPENINGSTIJDEN (op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00-12:30 uur